Bacallà gratinat amb allioli de poma sobre llit de parmentier de bròquil
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Parmentier de bròquil (el trobareu a les meves receptes)
- Allioli de poma (el trobareu a les meves receptes)
- Un llom de bacallà d'uns 300 grams aproximadament dessalat
- Farina
- Oli d'oliva
1 racions
Utensilis
Un plat gran de porcellana blanca
Una safata plana pel forn
Una espàtula plana fina
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Una paella mitjana
Elaboració
Primerament, fem el parmentier de bròquil com explico a la meva recepta i el reservem.
Seguidament, fem l'allioli de poma com explico a la meva recepta i el reservem.
A continuació agafem el llom de bacallà, l'enfarinem i el fregim en una paella amb oli d'oliva fins que és ben rosset. Tot seguit, el cobrim amb l'allioli de poma, el fiquem a la safata plana, i el gratinem en el forn a 180º, fins que l'allioli és ben daurat.
Per acabar el plat, amb l'ajud de la mànega pastissera fem un llit en el centre del plat, i amb molta cura amb l'espàtula plana, fiquem el llom de bacallà gratinat al damunt, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Notes
Farem tants plats com començals seguin a taula
Etiquetes: Bacallà Cuina de tardor La meva cuina del bacallà Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9855 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.